Fredag

Jag är fortfarande väldigt förskyld, mest snorig & hostig (kan man ens säga så?). Har varit på hela två lektioner den här veckan och så var jag och jobbade lite igår och idag. Hade ingen skola idag så slutade jobbet redan vid tio och har firat helgen sedan dess. Dock började det inte så riktigt bra... Efter jobbet var jag och handlade och när jag kom hem satte jag det som skulle till kylen i kylen och sen tog jag molly och for ut med henne. Nåja, när vi skulle gå in igen märker jag att jag inte har någon nyckel... och ingen telefon heller. fjsdflkmliusnceö. 
 
Nåja, fick låna telefon av en granne som råkade vara i trappuppgången och disponenten kom efter några minuter och släppte in mig, så jag behövde inte vänta så länge som tur var. Men så himla irriterande. Har länge föreställt mig den situationen att jag skulle fara ut med Molly i lite kläder och glömma både nyckel och telefon inne. Kläder hade jag ordentligt på mig i alla fall men resten... typiskt. Haha nåja, vi får vel hoppas att de inte händer igen. Kostade mig nämligen tjugo euro (fast jag trodde att det var dyrare?). 
 
Har även fixat ett pepparkakshus idag. För första gången fuskade jag och köpte färdiga bottnar eftersom jag knappast kommer att ha någon tid att göra ett helt eget hus. Som bäst är det Robin som står i köket och bakar pizza, sen blir det fredagsmys framför idol och imorgon bär det av mot Lålby för lillajulsfest.