Tillbaka till vardagen

Jag kan inte annat än längta tillbaka till värmen. Det är det som är det värsta med att resa, det känns så tråkigt att komma hem och återgå till vardagen efter att man slappat och haft det skönt i en hel vecka i värmen. Bilden ovan är tagen en morgon då jag och syrran var på morgonlänk och såg på soluppgången, det var riktigt fint att va uppe på sanddynerna vid soluppgången och soluppgångar är ju alltid så härliga i södern.
 
Annars under helgen har jag försök komma mig in lite i vardagen igen, har nämligen försöka läsa på tent hela helgen. Dock har jag inte alls haft någon motivation eller ork till det, så bra kan jag vel inte säga att det har gått. Det borde ju vara lätt att läsa till tent nu med tanke på att det är min (förhoppningsvis) näst sista tent i skolan, men inte... Så istället har jag bland annat hälsat på hos mormor och morfar två gånger, bakat bulla till mormors födelsedag som är på kommande, gosat och varit på promenader med hundarna, gosat med katten, slöat, läst ut en bok (otroligt att JAG har läst ut en bok) och spenderat lördagskvällen med vänner & Smartare än en femteklassist.
 
Det var det. Nu ska jag bara hoppas på att jag kommer in lite i vardagen igen imorgon och kan koncentrera mig på morgondagens tent, slutarbetet och jobbet innan det blir påskledigt. Så skönt att det är två korta veckor efter varandra nu, dock har jag mycket att göra också så de känns nästan lite för korta!