Redo för Stockholm Marathon?

Den korta arbetsveckan är över och som bäst sitter jag i köket hemhemma i Lålby.  Väskan är nästan färdigpackad och snart blir det att fixa mat och vänta på att åka iväg mot Åbo. Stockholm here we come! 
 
Annars den här veckan har jag jobbat, varit på promenader, spelat minigolf med vännerna, ätit allt för många glassar, kört hem från Vasa samt umgåtts med Robin, Linda, Kim och Bennet igår kväll. Vi var och såg på Linda & Kims hus, sen satte vi oss på en brygga och åt pomfritt och därefter for vi till Camping på glass. Mumms!
 
Idag har jag varit till stan och fixat lite ärenden samt varit på promenad med hunden. Det varma och fina vädret bara fortsätter, vi får hoppas att det är fint i Stockholm på lördag också men helst inte för varmt!  Som bäst sitter jag och dricker Dexal sportdryckskoncentrat som man tankar med inför marathon. Börjar bli ordenligt nervös inför lördagen nu. Just var det liksom flera månader kvar och nu är det endast några dagar..... Jag hoppas ni håller tummarna uppe för oss (speciellt för mig som aldrig har sprungit det förut)! 
 
Som sagt var jag och spelade minigolf med tjejerna i tisdags och efter att ha spelat var vi ner till stranden också där vi satte oss på en brygga med varsin glass i solen.