Helgen och sånt

Jag tänkte nästan säga att jag varit nästan helt "datorfri" en vecka, men så kom jag på att jag sitter framför datorn nästan hela dagarna på jobbet, haha. Men min egen dator här hemma har jag knappt rört den senaste veckan, enbart för att betala en räkning typ. Har helt kopplat bort allt som har med skolan att göra den här veckan ("sportlov" ni vet) och istället fokuserat på jobbet och lediga lata kvällar. 
 
& med tanke på senaste inlägget så blev helgen lite bättre än vad jag hade väntat mig. Var ju helt säker på att jag skulle ligga i magsjuka hela helgen, men så blev inte fallet. På lördagen mådde Robin lite bättre och vi bestämde oss för att åka iväg till Kstad. Jag spenderade helgen hos mina föräldrar och han hos sina. Jag var med mamma, min syster och hennes dotter till simhallen, hälsade på hos mormor och morfar två gånger, var ute med hundarna flera gånger, hade lördagsmys framför melodifestivalen och tog det lugnt. Det blev alltså en riktigt bra helg till slut! 
 
Jag är ganska säker på att alla hälsoshottar (citron&ingefär), och andra shottar jag tagit för att inte bli sjuk, hjälpt mig att hållas frisk. Jag verkligen hatar shottar och brukar oftast inte klara av att ta en hel shot på en gång, men när det gäller att hållas frisk så då banne mig går det nog!
 
(nu kommer jag ju heeeelt säkert att bli sjuk....)