30.06.2013

Så var man hela 21 år. Helgen har gått fort som vanligt men jag har haft en riktigt lugn & bra helg i alla fall.

I fredags var jag bara hemma, var bl.a. på promenad med mamma & syrran. På lördagen var vi också på promenad, hälsade på mormor & morfar och sen bakade jag cupcakes (& de blev faktist riktit goda). Robin kom till mej efter jobbet också. På kvällen kom Jenna & Fredrik på födiskaffe och sen for vi iväg till Kim på grillkväll. Där spenderades då resten av kvällen med god mat & gott sällskap.

Idag (söndag) är det sista Juni, dvs. min födelsedag. På morgonen kom familjen och sjöng för mig och jag fick fina presenter, sen blev det födisfrukost med allt möjligt gott som smörgås, piroger, äggsmör och tårta. Sen på dan var vi till Pavis och åt, riktigt god mat var det! Lite senare kom mormor och morfar till oss på kaffe och nu är vi påväg till Vasa igen. Sitter som bäst och kollar på Dumbo med Livia i bilen!

Jag har i alla fall haft en riktigt skön & lugn födelsedag och fått fina presenter: pengar, strykjärn+bräde, ruukka regnjacka, våffeljärn, blommor, en vas och "ljuskopp". Tack för en bra födelsedag familjen! :)