Pampas 2014

Mitt pampasfirande började i fredags då jag från morgonen tog på mig halaren och for iväg på Åskans pampasfrukost. Därefter blev det lite "mellanfest" hos Sabina med typ cider & kinderägg innan vi for iväg till torget för att se på Oympiaden. Bra feelis var det på olympiaden och mycket bättre väder än förra året! Efteråt blev det pizza innan vi for hem för att göra oss klara för kvällen. 

När jag var klar for jag iväg på balkongförfest till Jeanette (härligt att få inleda balkongsäsongen på hennes takterass!) varifrån vi sen senare for vidare till Rewell Center för kvällsfesten. Dock var nog förfesten tusen gånger roligar än själva kvällsfesten, så jag for hem rätt så tidigt. Men rolig kväll blev det!

På lördagen blev det att stiga upp, göra sig klar och åka iväg på Silliz. Jag trodde verkligen inte att jag skulle orka hålla igång men det var nog så bra feelis att vi var där från början till slut och hade väldigt kul! Efter sillizen for jag hem en stund och sen blev det brygghäng vid stranden med cider och choklad. När solen började gå ner och det började bli kallare for vi hem och resten av kvällen chillade jag bara hemma tills jag somnade i soffan lite innan tio. Sååå där var mitt pampasfirande. Riktigt tillräckligt för min del & roligt har jag haft!