Fullt upp!

Sommaren börjar vara över och hösten har hittat hit. Kvällarna och mornarna börjar bli kyligare och lufter har blivit väldigt frisk och härlig.
Ända sedan vi flyttade så har vi haft fullt upp. Man hittar helt enkelt inte tid till att sätta sig framför datorn, och har inte riktigt lust med det heller även om jag skulle ha tid. Nu passade jag i alla fall på att ta fram den medans jag väntar på att maten ska bli klar. Robin står nämligen i köket och fixar biffar med kantarellsås och potatis. Mumms!
Nu blir det alltså fredagsmys för att inleda denna helg, vi har äntligen en hel helg utan planer framför oss. Ni anar inte hur länge jag har väntat på att ha en helt oplanerad helg! Så. himla. skönt. 
Så nu ska vi äta gott och kolla en film/serie och bara ta det lugnt. Ska försöka bli åtminstone liiiite duktigare på det här med att blogga så småningom (som om jag inte sagt det förr...). Vi hörs senare!
PS. Regnbågen på bilden fick jag syn på en halvregning/halvsolig dag i augusti, och bilden är tagen på Söderfjärden som ligger riktgti nära oss. Det är SÅ fint där!
 
Kommentera inlägget här: