Dag 1 i Ronneby

Idag anlände vi till Sverige. Vår resa började med att vi tog taxi till flygfältet i Vasa varifrån vi flög til Helsingfors, bytte flyg och flög vidare till Köpenhamn. Där hoppade vi på tåget och åkte till Karlshamn därifrån vi var tvungna att ta ersättningsbussar till Ronneby. Resan var lång men kändes rätt så kort. Tiden gick snabbt och det var bra.

Väl här möttes vi av Marielle som även hade en överraskning, som jag inte berättar här ännu. Vi förde våra grejjer till lägenheten och sen gick vi på lunch till Ronneby café och matsal. Det var gott. Tog en runda på stan och sen gick vi till Café Contan där vi delade på tre olika bakelser som efterrätt. Mumms så gott. Efteråt var vi och hälsade på Björn på hans jobb och därifrån gick vi vidare till Systembolaget. Första gången jag var där. Faktist så var det bättre än Alko enligt mej. Roligt att se allt som vi inte har i Finland.

Med klirrande kassar gick vi hem till lägenheten för att göra oss klara för träning. Vi gick till gymmet där Marielle höll en Power Yoga timme som vi var med på och därefter var vi på Body Step. Nu är vi hemma igen och ska strax äta något och smaka på Tre Apor vinet som vi köpte idag. 

Lite kortare sagt så har vi haft en riktigt bra första dag här i Ronneby, trots att vi var lite trötta när vi kom fram eftersom att vi stigit upp redan vid 5 och inte sovit en blund under resan. Men det gick bra endå!

Felicia:

Du ha fått en liten utmaning av mig på min blogg, check it out ;) du ha fått en "blog award"

Kommentera inlägget här: